Event

VÄLKOMMEN TILL VÅR NYA SIDA EVENT

Efterfrågan på upplevelser har ökat och vi har fått många förfrågningar om möjligheten att få testa att åka med i en riktig tävlingsbil.

KARTLÄSARE I EN RALLYBIL

Rally är en extremt häftig upplevelse där vi ger oss iväg på smala slingrande grusvägar med hopp och tvära svängar, tempot är högt och vi går ut med full kraft redan på första sträckan.

Du kan välja att följa med i vår servicebuss redan på morgonen och vara med under förberedelserna inför tävlingsstart eller möta upp oss på angiven plats och tid direkt på tävlingen. Själva upplevelsen filmas med 2 kameror som blir en film så att du senare kan dela upplevelsen med familj och vänner.

ÅK MED I EN EXTREM BANBIL

Testa att åka med en extremt snabb Ban/Time attack bil på en riktig motorbana. Spänn fast säkerhetsbältet ordentligt för här kommer det att gå undan, bilen är byggd för att gå riktigt snabbt runt banorna med kraftigare bromsar, bättre väghållning, specialdäck och en motor närmare 700hk! Helt klart en häftig upplevelse! Detta event lämpar sig om man är flera som vill testa då det finns möjlighet att byta passagerare under dagen.

Även detta event filmas med 2 kameror som blir film så du kan dela upplevelsen med familj och vänner.

För mer information och bokning är du välkommen att kontakta oss via telefon eller mail.
0481-770040 / tbm_performance@telia.com

MECA Euromaster

Nyhetsuppdateringar